udleje af Galleriet

udstillere Pia lillback Clausen, Lis Kristiansen, Bente Astrup og Leif Svaneborg - gæsteudstiller

Galleriet kan lejes af hvis du står og mangler et udstillingssted. Stedets kunstnere etablerer events og fællesudstilling flere gange om året  

Hvert år deltager vi i Åbne Atelierdøres åbne weekend i august -  vores værksteder åbner og og galleriet er lavet til fællesudstilling.

 

kurser og workshop med LisK eller gæstelærere

Der holdes løbende kurser - workshhops indefor forskellige kreative områder  med forskellige gæstelærere . Hold dig orienteret på tilmelding kurser.

  kontakt Lis Kristiansen 20168266

Det tilbyder Det Åbne Værksted

  • Leg med Kunsten eller også laver vi kunster  🙂  LisK - det er mig. Jeg  har min faste base her på Dalgård, hvor jeg arbejder med de skulpturelle former - i bronze, gips, ler, formbeton og træ mm.

 

  • Der er PT udlejet 3 værkstedspladser til henholdsvis Kunstmaler Henrik Moyoni , Bente Astrup og Pia Lilleback Clausen.
  • Kurser med gæstelærere-  eller med Lis K ( laver bronzekursus hvis der er nok tilmeldte) Se under fanen Kurser.
  • Udstillingslokaler lejes ud til kurser eller udstilling.

fast gæstelærer - Pia Lillback Clausen

  • Galleriet er 2 gange om måneden udlejet til kursus for 5 arbejdende kunstnere undervist af  Pia Lillback Clausen - interesseret i deltagelse - kontakt Pia 20187969
  • eller kontakt Lis Kristiansen 20168266

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.