Der arbejdes lige nu på højtryk

Lige ny lægges der op til Kunst og Kunsthåndværker marked d. 12.og 13.december - åbent fra 11-16.00 - 6 kunstneere liner op til juleåbent.

Der  er som sædvanligt et åbent galleri med  mange spændende værker fra de 6  detagende kunstnere, men derudover arbejdes der på højtryk for at få fine små og unika juleengle og hjerter på plads til det store rykind.

Godt på vej til den 5x2 meter høje Skulptur med Karavanas kunstmuser, der flankerer de smukke glasmosaikker - de mangler endnu finish

team Buus igang med at skabe Buus arbejdsmanden

Skulpturpark Karavana

I april/maj Juni 2019 - gang i et stort projekt for Kunstanerhuset Karavana Graham Bells Vej i Århus. 

Ambitionerne var store - men ikke for store. På 14 dage har vi skabt 9 udendørs skulpturer af forskellig art. Virksomheder i området har bidraget med midler sammen med Århus Kommune, som har puttet penge i projektet. skulpturerne er for nogens vedkommende tilrettet efter Virksomheddernes ønsker andre har vi haft helt frie tøjler. Vi har arbejdet , leget ind imellem og sammen skabt et meget flot resultat. 

Jeg har i nu 3 mdr været projektleder og skulptør på projektet sammen med Karavanas brugere og personale og en flok entusiastiske studerende, som har hjulpet til.

Dette er samspilskunst/samarbejdskunst. 9 skulpturer bygges af formbeton og flittige hænder med Karavanas Kunstlærer Geske som leder af Karavanas brugere og mig som projektleder , der holder snor i processen. Det har været en fantatisk projekt og sjove 14 dage hvor skabelsesprocessen har stået på - primært. Se de mange billeder og nyd det vi har skabt.

Jeg står klar til næste udendørs skulpturprojekt - intet forskrækker mig nu. Alt kan lade sig gøre.

Buus entreprenør - får denne arbejdsmand i færd med at grage med sin skovl.

Starten på hovedværket fra Karavana var et stærkt fundament til at bære de glasmosaikker som nu pryder indkørslen til Karavana