Godt på vej til den 5x2 meter høje Skulptur med Karavanas kunstmuser, der flankerer de smukke glasmosaikker - de mangler endnu finish

team Buus igang med at skabe Buus arbejdsmanden

Skulpturpark Karavana

I april/maj Juni 2019 - gang i et stort projekt for Kunstanerhuset Karavana Graham Bells Vej i Århus. 

Ambitionerne var store - men ikke for store. På 14 dage har vi skabt 9 udendørs skulpturer af forskellig art. Virksomheder i området har bidraget med midler sammen med Århus Kommune, som har puttet penge i projektet. skulpturerne er for nogens vedkommende tilrettet efter Virksomheddernes ønsker andre har vi haft helt frie tøjler. Vi har arbejdet , leget ind imellem og sammen skabt et meget flot resultat. 

Jeg har i nu 3 mdr været projektleder og skulptør på projektet sammen med Karavanas brugere og personale og en flok entusiastiske studerende, som har hjulpet til.

Dette er samspilskunst/samarbejdskunst. 9 skulpturer bygges af formbeton og flittige hænder med Karavanas Kunstlærer Geske som leder af Karavanas brugere og mig som projektleder , der holder snor i processen. Det har været en fantatisk projekt og sjove 14 dage hvor skabelsesprocessen har stået på - primært. Se de mange billeder og nyd det vi har skabt.

Jeg står klar til næste udendørs skulpturprojekt - intet forskrækker mig nu. Alt kan lade sig gøre.

Buus entreprenør - får denne arbejdsmand i færd med at grage med sin skovl.

Starten på hovedværket fra Karavana var et stærkt fundament til at bære de glasmosaikker som nu pryder indkørslen til Karavana