udleje af Galleri IN2art til events eller særudstillinger

Galleriet kan lejes  til events eller særudstillinger. Der er 52 m2 plads og mulighed for at udstille i indgangspartiet i forbindelse med særudstilling.

Stedets kunstnere etablerer events og fællesudstilling SIDSTE LØRDAG I MÅNEDEN - ÅRET IGENNEM  

Hvert år deltager vi i Åbne Atelierdøres åbne weekend i august -  vores værksteder åbner og og galleriet er fællesudstilling for de tilknyttede kunstnere.

kurser og workshop med LisK eller gæstelærere

Der holdes løbende kurser - workshhops indefor forskellige kreative områder  med forskellige gæstelærere . Hold dig orienteret på tilmelding kurser.

kontakt Lis Kristiansen 20168266

Det tilbyder Det Åbne Værksted

  • Leg med Kunsten eller også laver vi kunster  🙂  LisK - det er mig. Jeg  har min faste base her på Dalgård, hvor jeg arbejder med de skulpturelle former - i bronze, gips, ler, formbeton og træ mm.
  • Pia lilleback Clausen underviser fast 2 gange om ugen i maleri.
  • Der er PT udlejet 5 værkstedspladser som er udlejet til Kunstmaler Henrik Moyoni , Vera Roed, Pia Lilleback Clausen og Helle Kardel og Celie Eclaire
  • Galleriet lejes ud til events eller udstilling.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

Seneste kommentarer

28.06 | 20:24

Hej Mie .
Hvis du vil sende mig en mail på likri53@gmail.com og dit tlf nr. - så vil jeg lade dig vide , når jeg har mere præcis tidspunkt. mvh Lis Kristiansen

27.06 | 17:37

Jeg kunne evt være interesseret i bronce kursus?
Afhængig selvf. af datoer mv.

Del siden